rss

Renault in parteneriat cu autoritatile din Barcelona pentru sustinerea modelelor electrice

  1. 29/10/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: electric, Nissan, program, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Alianta Renault-Nissan si orasul Barcelona au semnat un parteneriat in vederea promovarii modelelor electrice in capitala catalana.

    Autoritatile din Barcelona au creat un program de sustinere a celor care isi doresc sa achizitioneze masini cu zero emisii.

    Municipalitatea din Barcelona  a facut publice planurile sale de a pune in aplicare un program de mobilitate durabila prin crearea de conditii necesare de achizionare a masinilor electrice. Programul include atat facilitati fiscale cat si spatii de parcare speciale.

    “Orasul Barcelona se inscrie in tendintele ecologice inovative prin programul de sustinere a vehiculelor electrice si prin angajamentele sale in acest sens.” a declarat Jordi William Carnes, reprezentant al administratiei orasului. 

    In luna septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, constructorul francez a dezvaluit patru concepte inovatoare de vehicule electrice, care vor debuta pe piata in 2011 si 2013.

    In luna august, Nissan a dezvaluit modelul LEAF, un hatchback care va fi lansat in 2010 pe piata din Japonia, SUA si Europa.

    Vizualizari: 1398