rss

Renault in parteneriat cu autoritatile din Barcelona pentru sustinerea modelelor electrice

 1. 29/10/2009
 2. Categoria: Renault
 3. Tags: electric, Nissan, program, Renault
  Vezi toate fotografiile (1)

  Alianta Renault-Nissan si orasul Barcelona au semnat un parteneriat in vederea promovarii modelelor electrice in capitala catalana.

  Autoritatile din Barcelona au creat un program de sustinere a celor care isi doresc sa achizitioneze masini cu zero emisii.

  Municipalitatea din Barcelona  a facut publice planurile sale de a pune in aplicare un program de mobilitate durabila prin crearea de conditii necesare de achizionare a masinilor electrice. Programul include atat facilitati fiscale cat si spatii de parcare speciale.

  “Orasul Barcelona se inscrie in tendintele ecologice inovative prin programul de sustinere a vehiculelor electrice si prin angajamentele sale in acest sens.” a declarat Jordi William Carnes, reprezentant al administratiei orasului. 

  In luna septembrie in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, constructorul francez a dezvaluit patru concepte inovatoare de vehicule electrice, care vor debuta pe piata in 2011 si 2013.

  In luna august, Nissan a dezvaluit modelul LEAF, un hatchback care va fi lansat in 2010 pe piata din Japonia, SUA si Europa.

  Vizualizari: 1224
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 5.650 EUR, An: 2011, Kilometri: 210.000 detalii »

  Citroën C3 PICASSO

  Citroën C3 PICASSO

  Pret: 5.500 EUR, An: 2012, Kilometri: 179.500 detalii »

  Toate anunturile »