rss

Noi detalii despre versiunea electrica a lui Renault Twingo

  1. 23/06/2009
  2. Categoria: Renault
  3. Tags: electric, Renault, Twingo
    Vezi toate fotografiile (1)


    Renault planuieste sa lanseze mai multe versiuni electrice ale modelelor actuale, printre care si o varianta electrica a lui Renault Twingo.

    Potrivit publicatiei franceze Auto Plus, electricul Twingo, cu numele de cod Twingo ZE, isi va face prima aparitie publica la Frankfurt Auto Show in septembrie.

    Masina va beneficia de anumite elemente ale conceptului Be Bop ZE, dezvaluit  la inceputul acestui an, si va fi alimentat de un motor electric, care ofera o autonomie de pana la 160 km la fiecare reincarcare. Reincarcarea bateriei dureaza pana la patru ore, in cazul in care este complet epuizata. Aceasta va include mai multe tehnologii de economisire a energiei, inclusiv un sistem de franare regenerativ.

    In ceea ce priveste performanta motorului, unitatea electrica va dezvolta o putere maxima de 59 CP, permitand masinii sa sprinteze pana la 100km/h  in 10 secunde. Viteza maxima inregistrata este de 129 km / h.

    Renault va implementa o metoda inovatoare de a mentine pretul la cel mai mic nivel posibil . Numit "Quick Drop", sistemul electric va permite proprietarilor masinii sa inlocuiasca o baterie utilizata cu una complet reincarcata.

    Vizualizari: 1141
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »