rss

Teaser video: Viitorul Porsche Macan

  1. 20/02/2012
  2. Categoria: Porsche
  3. Tags: cajun, macan, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    La scurt timp dupa ce a publicat prima schita si a dezvaluit denumirea oficiala, Porsche a revenit cu un prim teaser video menit sa ne trezeasca interesul asupra viitorului crossover compact Macan, ex-Cajun.

    O readaptare a dictonului "Carpe Diem!", constructorul german ne invita sa ne traim viata la maxim alaturi de noul SUV de talie mica. Modelul va intra in productie de serie in anul 2013, la fabrica din Leibzig, unde a fost realizata o investitie de 500 milioane de euro.

    Porsche a anuntat denumirea comerciala a viitorului crossover, desi pana in prezent modelul era cunoscut sub numele "Cajun", termen ce parea sa aiba o anumita logica in nomenclatura germanilor ((Cayenne, Cayman, Carrera).

    Citeste si Noul Porsche Cajun va fi lansat in 2013

    Noul nume de botez, Macan, provine din limba indoneziana si inseamna "tigru". Dupa spusele Porsche, acest cuvant va defini noul SUV, imbinanfcaracteristici precum supletea, puterea, fascinatia si agilitatea.

    “Modelul Macan imbina caracteristicile unei masini sport cu beneficiile oferite de catre un SUV”, a declarat Bernhard Maier, membru al Consiliului Executiv pentru Vanzari si Marketing al Porsche AG. “Numele unui nou Porsche trebuie sa se potriveasca marcii, sa aibe o rezonanta placuta in mai multe limbi si dialecte si sa denote asocieri pozitive. “

    Vizualizari: 1740