rss

Noul model electric Nissan vine la Tokyo

  1. 25/06/2009
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: electric, Micra, Nissan, Tokyo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pe 2 august Nissan inaugureaza noul sau sediu din Yokohama, Japonia. Atunci va fi prezentat si prototipul celui mai nou model electric al constructorului. Varianta de serie a masinii electrice, un hatchback cu 5 usi, isi va face debutul la Salonul Auto de la Tokyo, din octombrie.

    Productia modelului va incepe in iarna anului viitor, la fabrica Oppama, din Japonia. Nissan a anuntat ca noul model electric ar putea fi construit si in alte fabrici, in cazul unei cereri crescute pe diverse piete auto.

    Constructorul nipon intentioneaza sa comercializeze 50,000 de unitati anual, incepand cu anul viitor, si sa creasca productia in 2012 sau 2013. Bateriile masinii vor fi produse de AESC, o companie japoneza. Nissan a declarat ca acestea pot stoca dublul cantitatii de electricitate a bateriilor conventionale cu litiu.

    Nissan a anuntat ca noul Micra va fi lansat in vara anului viitor. Pentru piata europeana, modelul va fi produs in India, in timp ce pentru Asia, noul Micra va fi construit in Thailanda si China. Dupa lansarea masinii, constructorul nipon doreste sa creasca treptat productia, pentru a ajunge sa comercializeze cel putin 1 milion de unitati anual.

    Vizualizari: 1098
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »