rss

Noul Nissan Leaf va avea o varianta Nismo in 2018

  1. 02/10/2017
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: LEAF Nismo
    Vezi toate fotografiile (1)

    O imagine a Conceptului Leaf Nismo, care previzualizeaza designul final, arata ca va avea bare de protectie mai agresive, praguri laterale mai pronuntate si roti cu un design nou.

    Dezvaluirea vine la cateva saptamani dupa ce seful de design, Alfonso Albaisa, a declarat pentru Autocar ca adaugarea unei versiuni de curse preparata de  Nismo ar putea ajuta hatch-ul de a doua generatie sa ajunga doritori - lucru pe care predecesorul sau s-a straduit sa-l faca.

    "Designul anterior al lui Leaf nu era popular pentru majoritatea oamenilor, asa ca aspectul sau nu putea contribui la vanzari", a spus el. "Noua masina este mai mica, mai lata si mai sportiva, cu scopul de a obtine o mai mare accesibilitate a pietei".
    Albaisa a spus ca va fi usor sa faci piese Nismo compatibile pentru noul Leaf. O astfel de practica nu este noua pentru Nissan deoarece ofera echiparea Nismo pe mai multe modele, inclusiv pe Juke Nismo RS cu fabulosul motor de 214 de CP.

    O versiune mai agresiva Leaf E-Plus va aparea in 2019. Acesta va avea baterii cu capacitate mai mare si o structura a arhitecturii mai rigida. Un pachet de provenienta Nismo ar oferi un astfel de automobil ca reper pentru performanta.

    Vizualizari: 1570
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »