rss

Nissan numara 150 de milioane de automobile produse global

  1. 19/09/2017
  2. Categoria: Nissan
  3. Tags: leaf
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan Motor a atins un nou punct de reper cu 150 de milioane de vehicule produse la nivel global. A fost nevoie de 73 de ani pentru ca Nissan sa produca primele 100 de milioane de vehicule dupa infiintarea companiei in 1933 si inca 11 ani pentru a construi ultimele 50 de milioane de vehicule.

    Nissan vede aceasta realizare ca urmare a 84 de ani de sustinere continua a tuturor partilor interesate din intreaga lume, inclusiv angajati, dealeri, furnizori si comunitati locale, precum si numerosi clienti care au ales masinile produse de Nissan.

    Cand Nissan a atins obiectivul de 100 de milioane de vehicule in 2006, 76,5% din totalul vehiculelor au fost produse in Japonia. Localizarea productiei s-a accelerat in ultimii 11 ani, timp in care 76,5% din cele 50 de milioane de vehicule Nissan au fost facute in afara Japoniei - cu 13% realizate in Europa.

    Dupa aceasta ultima etapa, Nissan isi mentine angajamentul de a livra automobile care sa-i multumeasca pe clienti.
    In Europa, Nissan a fost fabricata in Spania si in Marea Britanie de peste 30 de ani si si-a infiintat fabrica in St. Petersburg, Rusia, cu mai mult de 10 ani in urma. Productia totala pentru Regatul Unit este acum de peste 9 milioane de vehicule, iar totalul combinat pentru toate cele trei tari a depasit deja 13 milioane de vehicule.

    Piata de 150 milioane a fost atinsa, in timp ce Nissan se pregateste sa lanseze noul Nissan LEAF in Europa, unde productia este deja in curs in fabricile Nissan din Marea Britanie.

    Vizualizari: 1402