rss

Video: MINI Rocketman Concept

  1. 28/02/2011
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Concept, Geneva, mini rocketman
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI a publicat un filmulet de prezentare cu cel mai nou prototip, Rocketman Concept. Modelul va fi lansat oficial la Geneva si reprezinta intoarcerea brandului la valorile stilistice traditionale, precum si un raspuns la nevoile actuale de mobilitate urbana.

    Rocketman Concept preia dimensiunile clasicului MINI: masoara in lungime putin peste 3,4 metri si vine cu o configuratie de locuri 3+1 si trei usi. Asadar, modelul ofera trei locuri permanente si unul pliabil.

    Conceptul este construit pe o arhitectura spaceframe din fibra de carbon, detaliu ce reduce greutatea si conduce la un consum mediu de numai 3 litri la 100 de km. In privinta motorizarii, constructorul auto nu a furnizat inca detalii.

    La nivel estetic se poate observa noua filosofie de design aplicata si in acest caz, dovada vie a versatilitatii noului limbaj stilistic al casei auto. Inedite sunt usa hayonului cu deschidere dubla si plafonul realizat dintr-un material transparent pe care este stilizat drapelul tarii de origine MINI.

    Rocketman va ramane un concept, momentand neexistand planuri de a-l aduce pe liniile de productie.

    Vizualizari: 2165