rss

Noul MINI a ocupat primul loc in studiul de satisfactie al clientilor realizat de ADAC

  1. 26/10/2015
  2. Categoria: Mini
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul MINI a luat cu asalt drumurile din lumea intreaga - si a cucerit si inimile clientilor. In studiul realizat recent de clubul auto din Germania, ADAC, modelul care a fondat segmentul premium al clasei mici a primit calificativul cel mai mare in ceea ce priveste satisfactia clientilor. In actuala editie a asa-numitului ADAC Customer Barometer, noul MINI ocupa primul loc in clasamentul automobilelor de clasa mica.

    Rezultatul se bazeaza pe un sondaj online efectuat pe un esantion reprezentativ, de peste 20.000 de conducatori auto, ale caror automobile actuale au fost inmatriculate pentru prima data intre octombrie 2011 si decembrie 2014. Interviurile au acoperit domenii precum performantele de condus, confortul, siguranta, compatibilitatea cu mediul, accesoriile si pretul automobilului, precum si examinarea experientei pe care clientul a avut-o cu service-ul. Noul MINI a reusit o imbunatatire a calificativelor in aproape toate categoriile. Cu un scor general de 79,8%, modelul a obtinut o imbunatatire a rezultatului de anul trecut si a urcat pe prima pozitie in segmentul masinilor mici.

    Clientii noului MINI au acordat cel mai inalt calificativ in ceea ce priveste placerea condusului. Noua generatie de motoare, tehnologia vast rafinata a suspensiei si ecartamentul lat al noului model ofera baza perfecta pentru sprinturi pline de viata si agilitatea specifica pe care o cunoastem drept sentiment go-kart. Suplimentar, conducatorii MINI au apreciat, mai mult ca niciodata, dotarile moderne, stilul individual si calitatea premium ale automobilelor lor. Confortul crescut al calatoriei, un nou concept de afisare si operare si o gama semnificativ extinsa de sistem de asistare a conducatorului au ajutat noul MINI sa obtina calificative imbunatatite in ceea ce priveste controlul sau confortul. Mai mult, caracteristicile mature ale automobilului - reflectate de functionalitatea optimizata si de nivelul inalt al calitatii materialelor si manoperei - au avut ca rezultat performante mai bune ale noului MINI si in domeniul valorii financiare fata de sondajele anterioare.

    Ocuparea primului loc in Barometrul Clientilor ADAC este o noua dovada a faptului ca optarea pentru placerea condusului si flerul individual in stilul MINI conduce la o satisfactie de durata. Aceasta este demonstrata si de estimarile in ceea ce priveste evolutia valorii reziduale a noului MINI. De la lansarea sa pe piata, modelul a câstigat nu doar titlul "Resale Value Giant" acordat de Focus Online, si a ocupat si primul loc in clasamentul "Value Master" realizat de Auto Bild.


    Vizualizari: 1894
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »