rss

MINI prezinta un studiu de design pur electric la IAA 2017: MINI Electric Concept

  1. 30/08/2017
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Mini E
    Vezi toate fotografiile (3)

    In cadrul editiei 2017 a IAA Cars de la Frankfurt/Main, MINI va prezenta abordarea sa in ceea ce priveste viitorul automobilelor pentru oras sub forma MINI Electric Concept. MINI Electric Concept aduce designul emblematic si sentimentul go-kart obisnuit al marcii MINI in era mobilitatii electrice. MINI va prezenta un model electric de serie in 2019 si a confirmat deja ca productia acestui model este pregatita pentru Oxford, Marea Britanie.

    Mobilitatea urbana este inradacinata in ADN-ul marcii MINI; orasul este spatiul sau natural. Acest mediu si cerintele specifice pe care le impune pentru un automobil au fost baza de la care a pornit echipa de design pentru a aduce la viata MINI Electric Concept. Trenul de rulare agil, reglajul foarte bun al suspensiei si utilizarea elementelor aerodinamice extinse se reunesc pentru a face MINI Electric Concept o solutie foarte atractiva, cu emisii zero, pentru provocarile actuale cu care se confrunta mobilitatea personala in orasele noastre si imprejurimile acestora.

    MINI - pionier al mobilitatii electrice la BMW Group

    Au trecut aproape zece ani de când MINI a facut un pas important, de pionierat, cu MINI E . Acesta a pus bazele la BMW Group pentru dezvoltarea solutiilor de mobilitate electrica care sa fie pregatite pentru productia de serie. Modelul MINI E, prezentat in 2008, a fost primul automobil electric de la BMW Group care a fost condus de utilizatori privati in conditii de circulatie zilnica ca parte a unui proces intens de testare. Peste 600 de automobile MINI E au fost utilizate la nivel mondial.

    Toate acestea au ajutat la obtinerea unor informatii vitale despre utilizarea automobilelor pur electrice, iar aceste cunostinte au fost ulterior incorporate in dezvoltarea modelului BMW i3. De asemenea, MINI E a oferit distractie la volan datorita acceleratiei si manevrabilitatii deosebite. Primul model plug-in hybrid de serie al marcii premium din Marea Britanie a fost prezentat in primavara anului 2017 sub forma MINI Cooper S E Countryman ALL4. In premiera, noua varianta de model ofera mobilitate electrica si, prin urmare, emisii zero locale. MINI Electric Concept reprezinta o continuare perfecta a acestei linii de dezvoltare. In viitor, toate produsele electrificate ale marcii MINI vor fi grupate sub marca "MINI Electric".

    Vizualizari: 1374