rss

MINI va dezvalui un nou concept la 23 septembrie

  1. 10/09/2010
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Countryman, , MINI,
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI a anuntat ieri un nou concept de design, care va fi dezvaluit joi, 23 septembrie. Desi nu se stie sigur cum va arata, daca ne uitam la teaser am putea crede ca MINI va dezvalui o versiune concept a viitorului Mini Countryman Coupe, o versiune cu trei usi a noului crossover.

     

    Noul concept este de asteptat sa fie echipat cu acelasi motor de 1,6 litri cu patru cilindri, capabil sa livreze 120 CP, ce se gaseste si pe versiunea de baza MINI Cooper. MINI a confirmat deja ca o versiune mai puternica a lui Contryman este pe drum si va purta emblema John Cooper Works. Conceptul ar putea fi, de asemenea, o versiune sportiva a lui Countryman care va preceda versiunea de serie.

     

    “Evenimentul de prezentare a acestui concept va avea loc in centrul Londrei si va avea un invitat special, in persoana lui Adrian van Hooydonk, directorul de design al BMW Group. Acesta va dezveli noul concept, ca parte a unui eveniment exclusivist in timpul Festivalului de Design de la Londra. Este atat de exclusivist, incat am invitat numai jurnalisti si prieteni ai MINI", se arata intr-o declaratie oficiala a companiei.

    Vizualizari: 1559