rss

MINI Rocketman ar putea intra in productie

  1. 09/03/2011
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI, rocketman
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI Rocketman,  conceptul prezentat la Salonul Auto de la Geneva, ar putea fi transformat intr-un model de serie, a dezvaluit Ian Robertson, seful diviziei de marketing si vanzari al BMW Group, britanicilor de la Autocar.

    In plus, potrivit oficialului MINI, Rocketman are un rol foarte important in anticiparea viitoarelor propuneri ale marcii: “Acest prototip nu este doar un MINI de mici dimensiuni. Discutam aici despre modul in care a fost construit, de utilizarea materialelor usoare si a unor componente care se vor regasi si pe viitoarele modele.”

    La nivel de design, Rocketman ar putea oferi o previzualizare al urmatoarei generatii MINI, care ar putea fi lansata in anul 2013, pe platforma cu tractiune fata BMW.

    Conceptul preia dimensiunile clasicului MINI: masoara in lungime putin peste 3,4 metri si vine cu o configuratie de locuri 3+1 si trei usi. Asadar, modelul ofera trei locuri permanente si unul pliabil.

    Modelul este construit pe o arhitectura spaceframe din fibra de carbon, detaliu ce reduce greutatea si ofera un consum mediu de numai 3 litri la 100 de km.

    Vizualizari: 1880