rss

MINI pregateste versiunea de serie a conceptului Paceman

  1. 12/01/2011
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI, , Paceman,
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI va pregati o versiune de serie a conceptului Paceman care este expus la Detroit, dupa cum a declarat Ian Robertson, membru al consiliului BMW AG. El a spus ca acest vehicul va sosi dupa inceperea vanzarilor coupe-ului Countryman si dupa Roadster, a carui vanzare va incepe in 2012.

     

    Paceman este construit pe platforma Countryman. Robertson a mentionat ca masina va intra in curand in etapa de inginerie si ca, in urmatoarele cateva luni, compania va putea determina cat de curând ar putea fi lansata.

    El a mai spus ca versiunea de productie nu va fi identica cu conceptul, dar ca va exista o asemanare "foarte, foarte puternica". Paceman a fost introdus de MINI in timpul evenimentului de celebrare a 10 ani de la relansarea sa.

     

    Robertson a explicat ca este prea devreme sa faca o predictie a vanzarilor pentru acest nou model, dar crede ca Paceman va atrage cumparatori care doresc tractiune integrala, dar prefera un produs coupe sport mai mult decat un sedan cu patru usi.

    Mini isi propune sa vanda mai multe autovehicule in 2011 decat in 2010, dar nu a fost precizata o cifra exacta. Cu toate acestea, Robertson a adaugat ca este convins ca linia de produse MINI va avea un alt an record in 2011.

    Vizualizari: 1211