rss

MINI Paceman Concept, noi imagini inainte de Detroit

  1. 10/01/2011
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Countryman, MINI, paceman
    Vezi toate fotografiile (7)

    MINI a publicat noi imagini cu cel mai recent concept al lor: MINI Paceman. Modelul este construit in stil coupe pe platforma Countryman si pastreaza partea frontala tipica MINI, la care se adauga elemente distinctive de design.

    Blocurile optice sunt delimitate de un contur cromat si se extind mult inspre aripile fata. Admisiile suplimentare in sectiunea inferioara a barei fata asigura o ventilatie imbunatatita a franelor si, impreuna cu proiectoarele de ceata adancite, accentueaza latura sportiva a prototipul.

    Elementul de design lateral are un aspect robust si duce privirea de la montantul A catre pasajul rotilor fata, ceea ce ii ofera o nota sportiva si atrage atentia asupra rotilor.

    Paceman Concept este echipat cu cel mai puternic motor disponibil in gama MINI. Este vorba de propulsorul cu turbina cu doua elice, de 1,6 litri, prezent pe MINI John Cooper Works, ce dezvolta 211 CP si genereaza un cuplu maxim de 260 Nm, care poate fi sporit temporar, in reprize scurte, la 280 Nm prin intermediul functiei Overboost.

    Conceptul cu patru locuri masoara 4.110 milimetri in lungime, 1.789 milimetri in latime si 1.541 milimetri in inaltime.

    Mai mult detalii vom afla odata cu debutul oficial la Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc in doar cateva ore.

    Vizualizari: 1760