rss

Toyota ar putea imprumuta platforma lui MINI Coupe

  1. 31/08/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: BMW, mini coupe, mini coupe concept, Toyota, Toyota iq
    Vezi toate fotografiile (1)

    Potrivit unei informatii de ultima ora, oficialii Toyota negociaza in prezent cu omologii lor de la BMW posiblitatea de a folosi platforma tehnica pe care vor fi construite MINI Coupe si Roadster.

    Desi nici una dintre companii nu a confirmat aceasta informatie, se pare ca niponii vor oferi in schimb germanilor platforma noii generatii a modelului Toyota iQ. De asemenea, platvforma iQ ar putea fi folosita de constructorul bavarez pentru viitorul minicar electric, despre care se spune ca va fi urmasul legendarului model Isetta.

    Conceptul MINI Coupe a fost dezvaluit saptamana trecuta in avanpremiera, inaintea debutului programat pentru Frankfurt, in timp ce versiunea Roadster va fi prezentata in cadrul show-ului german de la jumatatea lunii septembrie. Desi BMW nu a dat inca unda verde pentru productia de serie, ambele modele vor aparea pe piata in maximum 2-3 ani.

    Un parteneriat similar a fost incheiat intre Toyota si Aston Martin pentru dezvoltarea in comun a unui nou model bazat pe recent lansatul iQ, care se va numi Cygnet.

    Vizualizari: 1574
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »