rss

Nissan a scos la vanzare in Japonia noul minicar Roox

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Nissan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nissan Motor Co, Ltd a lansat ieri pe piata japoneza minicarul Roox.

     

    Caracteristicile cele mai distinctive ale noului Nissan Roox sunt interiorul sau spatios, designul elegant, usile spate glisante si spatiul pentru bagaje foarte generos. Numele Roox a fost inventat plecand de la cuvintele "room” ( spatiu) si "max" pentru a sugera interiorul extrem de spatios.

     

    In timp ce habitaclul extrem de confortabil al lui Roox este proiectat pentru a schimba impresia oamenilor despre interioarele minicarurilor din Japonia, designul exterior, de asemenea, aduce un o noua fata pentru acest segment.

     

    Noul Roox este, in acelasi timp, conceput pentru a oferi o functionare eficienta si performanta. Motorul K6A care echipeaza toate modelele (cu exceptia celor turbo) ofera performante excelente atat pentru mediu cat si pentru condus. Cu o imbunatatire de 15% sau 20% a economiei de combustibil peste standardele 2010, aceste modele sunt certificate SUV-LEV3 (vehicule care emit cu 75% mai putine emisii decat nivelurile standard impuse de legea emisiilor de evacuare din Japonia, din 2005).

     

    Linia Nissan Roox cuprinde doua modele de serie diferite: Highway Star si Roox E/G.

     

    Vizualizari: 2627
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »