rss

Mini Crossover ar putea participa in WRC alaturi de Prodrive

  1. 30/10/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI Crossover, Wrc
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mini Crossover ar putea participa la WRC alaturi de Prodrive.

    Deocamdata nu exista nici o confirmare oficiala a informatiilor insa nicio infirmare din partea englezilor.Cu toate acestea, directorul Prodrive, David Lapworth a admis ca exista un contract in desfasurare cu o echipa noua in WRC, adaugand ca va fi dificil sa se pastreze in continuare secreta identitatea producatorului.

    Prodrive, care a pregatit automobile de raliuri Subaru, cu care pilotii Colin McRae, Richard Burns si Petter Solberg au castigat titluri mondiale, lucreaza la o noua generatie de World Rally Car pentru anul acesta.

    "Acum nu este nimic de spus si nu cred ca va exista ceva de spus pana in primavara anului viitor. Aceasta nu este o declaratie oficiala, ci doar un punct de vedere referitor la situatia actuala ” a declarat Lapworth.

    "Va fi foarte dificil sa mentinem acest lucru invaluit de mister. Foarte curand va trebui sa incepem sa implicam mai multe persoane precum FIA si furnizori” a adaugat oficialul.

    Lansarea Mini Crossover  este în prezent programata pentru Salonul Auto de la Geneva din martie desi constructorul a amanat de cateva ori lansarea modelului. Versiunea WRC a acestuia ar putea fi prezentata la Salonul Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1054
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »