rss

Mini Countryman a fost amanat pentru Geneva

  1. 27/10/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Countryman, Crossover, geneva 2010, MINI, mini countryman
    Vezi toate fotografiile (1)

    Asteptat inca de la Paris, in 2008, noul Mini Countryman ar fi trebuit sa debuteze in sfarsit la Salonul Auto de la Detroit. Numai ca oficialii BMW au hotarat in ultimul moment sa amane premiera pentru luna martie, la Geneva.

    Motivul de aceasta data nu mai tine de criza economica, ci de simplul fapt ca prioritar pentru compania bavareza este in momentul de fata noua generatie a SUV-ului X3, care va fi dezvaluita la show-ul auto american in dauna primului model de teren din gama Mini.

    Noul model, cunoscut si sub denumirile de Mini Crossover si Mini Crossman, va primi o caroserie derivata direct din cea a modelului Clubman si va beneficia de un sistem de tractiune integrala pe care brandul britanic doreste sa-l inregistreze sub numele de "All4".

    Mini Crossover va fi construit la uzina Magna Steyr din Austria, insa numai dupa ce BMW va incheie aici productia lui X3 si o va muta la uzina din America. Oficialii Magna nu exclud insa ca, odata finalizata achizitionarea marcii Opel, colaborarea cu nemtii ar putea inceta.

    Vizualizari: 1324