rss

MINI sarbatoreste 1,5 milioane de unitati produse

  1. 07/07/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (1)

    Au trecut numai doi ani de cand MINI a sarbatorit masina cu numarul 1 milion. Iar acum iata ca a ajuns la 1,5 milioane de unitati produse.

     

    Avand in vedere ca noul MINI a fost introdus in 2001, masina a fost un real succes, iar piata nu da inca semne de plictiseala.

     

    Modelul MINI cu numarul 1,5 milioane, un Chili Red Clubman, a fost intampinat la iesirea de pe linia de productie in fabrica din Oxford de catre Ian Lucas, Ministru de Afaceri, Ian Robertson, membru al consiliului director BMW Group si o parte din muncitorii fabricii.

     

    "Este o perioada grea pentru industria automobilelor si nici o afacere nu este imuna la provocari", a declarat Robertson. "MINI este un brand extrem de rezistent cu un imens interes din partea clientilor. Vom lansa o serie de modele noi in urmatorii ani si suntem optimisti pentru viitor."

     

    Robertson si MINI au motive sa fie optimisti. In plus fata de popularitatea care nu arata semne de declin, toate modelele MINI E au fost aprobate pentru comercializare in Marea Britanie. Sa vedem daca masinutele trec si testul “electric”. Automobilul este de asteptat sa ajunga pe piata americana si germana in 2010 sau in anii urmatori.

     

    Vizualizari: 997