rss

MINI lucreaza la o masina de raliu (?)

  1. 09/11/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI, Raliu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se zvoneste ca MINI analizeaza posibilitatea de a participa la Campionatul Mondial de Raliuri. Nimic nu a fost confirmat inca. Dimpotriva, MINI chiar incearca sa pastreze secrete astfel de planuri cat mai mult posibil.

     

    Cu toate acestea, circula informatii cu privire la modelul ce va fi folosit ca baza pentru o masina de raliu. In ciuda asteptarilor, acesta se pare ca nu va fi un Clubman WRC si ca MINI ar gravita in jurul unui Crossover WRC.

     

    S-a auzit de asemenea ca Prodrive este cel care ar lucra impreuna cu MINI la o masina de raliu. Crossoverul MINI a fost programat pentru lansare inainte de sfarsitul acestui an, dar aceasta data s-a amanat pentru anul viitor la Geneva sau Paris.

     

    Asadar, este tot mai probabil ca un WRC de la MINI sa fie vazut anul viitor. Directorul tehnic al Prodrive, David Lapworth, a declarat ca nu este "nimic de spus" pana in primavara. Fara a se angaja in vreun fel, acesta a adaugat ca va fi "foarte dificil" de ascuns acest lucru deoarece, foarte curand, mai multi oameni si companii vor fi implicate.

     

    Vizualizari: 1482