rss

MINI a lansat in SUA o aplicatie pentru telefoanele mobile

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (1)

    Proprietarii de MINI din SUA care sunt, de asemenea, si utilizatori de iPhone si BlackBerry pot apela acum asistenta in trafic, printr-un simplu click pe un buton al telefonului mobil.

     

    MINI SUA a anuntat ca are o aplicatie gratuita pentru telefonul mobil, care permite utilizatorilor sa contacteze rapid asistenta in trafic in timp ce, în mod automat, trimite si informatii despre vehicul si localizarea sa exacta.

     

    Jim McDowell, Vice Presedinte MINI SUA, a declarat ca proprietarii MINI se vor bucura de linistea care vine din accesul rapid si usor la serviciile de trafic gratuite oferite in perioada de garantie.

     

    Tot ce trebuie sa faca proprietarul MINI este sa descarce aplicatia pe iPhone sau BlackBerry. I se va cere apoi sa introduca numele, adresa si alte detalii, precum si o fotografie a MINI-ului personal. Cand va avea nevoie de ajutor pe marginea drumului, trebuie doar sa lanseze aplicatia, sa selecteze serviciul de care are nevoie si sa apeleze. Toate informatiile, precum si locatia vehiculului sunt trimise la un reprezentant al serviciului clienţi. Serviciul foloseste tehnologia GPS, care repereaza locatia masinii. Reprezentantul serviciului clienti identifica cel mai apropiat service disponibil si le da locatia respectiva. In acest fel se economiseste timp, principala grija in astfel de situatii. Insa serviciul este gratuit numai atata timp cat masina se afla in garantie. In cazul in care aceasta a expirat, aplicatia se poate descarca in continuare gratuit, insa asistenta va fi contracost.

     

    Asteptam sa se introduca acest sistem si in Europa.

     

    Vizualizari: 864