rss

MINI Cabrio Fashion Show sau cum sa fii in pas cu moda

  1. 08/05/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Cooper, Cooper S, MINI, MINI Cabrio
    Vezi toate fotografiile (6)

    Cu o zi in urma, pe inserat a avut loc lansarea fashion icon-ului MINI Cabrio. Pentru ca vara se face deja simtita, gura de aer oferita de noua versiune este binevenita. Cum un simbol de lifestyle nu putea fi lansat oricum, evenimentul a fost sustinut de o prezentare de moda a unor tineri designeri. De la event nu au lipsit vedetele autohtone, dintre care enumeram cunoscutul cuplu Irinel si Monica Columbeanu, Tania Budi si Gabriel Hennessey.

    Varianta cabrio este oferita atat pe MINI Cooper, cat si pe Cooper S. MINI Cooper este propulsat de motorul de 1,6 litri, cu patru cilindri, care dispune de gestiune variabila a supapelor si are o putere maxima de 88 kW/120 CP la 6.000 rpm. MINI Cooper S Cabrio vine echipat cu propulsorul de 1,6 litri, cu patru cilindri, ce dispune de turbocompresor Twin-Scroll si injectie directa pe benzina si ofera 128 kW/175 CP la o turatie a propulsorului de 5.500 rpm. Viteza maxima este de 222 km/h in cazul Cooper S Cabrio, iar MINI Cooper atinge o viteza maxima de 198 km/h.

    Acoperisul textil are functie integrata de culisare, ce permite deschiderea partiala si poate folosi ca trapa. Soft topul se poate strange automat si in timpul mersului la viteze de pana la 30 km/h. Procesul complet dureaza maximum 15 secunde. Culoarea plafonului textil se adapteza fiecarui gust: Hot Chocolate, Denim Blue sau negru.

    MINI Cabrio ofera si un consum redus prin implementarea tehnologiei Auto Start Stop care opreste si porneste automat motorul la semafor, indicator ce anunta momentul optim pentru schimbarea vitezei la cutia manuala, regenerarea energiei la franare. Masinuta consuma 6,4 litri/100 km in regim mixt si emite CO2: 153 g/km.

    La final punctam culoarea locala, ce reflecta un adevarat “furnicar” de lifestyle. Tinerii designeri si-au facut cunoscute noile colectii, care au excelat prin fluiditate, eleganta si diversitate. De la tonuri pastelate, pana la culori tari, puternice, de la linii clasice,la taieturi asimetrice, piesele vestimentare au facut valuri printre invitatii la eveniment. Si-au prezentat operele de arta in materie de fashion Maria Lucia Hohan, Kinga Varga, Cristina Dragomir, Corina Vladescu, Mirela Diaconu, Geanina Punkosti, Clara Rotescu, Galina Panzaru si MINI.

    Vizualizari: 2167