rss

MINI Beachcomber Concept dezvaluit inainte de Detroit

  1. 16/12/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: 4x4, beachcomber concept, Concept, MINI, MINI Crossover
    Vezi toate fotografiile (17)

    Cu mai putin de un an inainte de lansarea noului MINI Crossover, marca patronata de BMW a dezvaluit un nou concept SUV compact, denumit Beachcomber. Acesta va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Detroit din ianuarie, insa nu va intra niciodata in productia de serie.

    Acest studiu de design se vrea a fi o interpretare moderna a legendarului model MINI Moke din anii 60. Potrivit primelor informatii, conceptul este dezvoltat pe o platforma identica cu cea a crossover-ului care va debuta in toamna lui 2010.

    MINI Beachcomber Concept este un vehicul 4x4 cu patru locuri independente, fara usi, care are o lungime de 3,98 metri si care poate fi acoperit fie cu un plafon hard-top, fie cu unul textil care se pliaza intr-un spatiu special situat in spatele scaunelor posterioare. Pasagerii se pot proteja in caz de vreme nefavorabila cu un set de portiere din material plastic ce se monteaza intre montantii A si C.

    La interior, cele patru locuri sunt despartite de o sina multifunctionala care porneste din dreptul consolei centrale si se termina in portbagaj. Pe aceasta sina pasagerii pot plasa diferite obiecte precum playere mp3, mici spatii de depozitare, cotiere pentru locurile fata, dar si pentru cele din spate, suporturi pentru pahare etc.

    Din pacate, oficialii marcii britanice nu au dezvaluit nici un detaliu de ordin tehnic, cu exceptia sistemului de tractiune integrala denumit "ALL4".

    Vizualizari: 1222
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »