rss

Din cauza unui cablu, MINI E "se incarca" in 23 de ore

  1. 06/06/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: cablurile de incarcare, Mini E, priza, Vehicul electric
    Vezi toate fotografiile (1)

    Circa 300 de clienti ai lui MINI E ar putea avea probleme cu micul vehicul electric din cauza unei erori comise de catre marca britanica, in urma careia bateriile masinii au nevoie de 23 de ore pentru a se incarca.

    Consumatorii in cauza ar putea fi lipsiti pentru o scurta perioada de cablurile de incarcare la inalta tensiune, necesare pentru reducerea timpului de alimentare cu energie la numai patru ore.

    Asadar, de la o priza de 110 volti, MINI E are nevoie de aproape o zi pentru a se incarca complet, o durata mult prea mare chiar si pentru cei mai rabdatori dintre cei care l-au comandat.

    Pana in acest moment, 23 de masini au fost livrate, iar producatorul planuieste sa incheie faza de distributie pana la finalul acestei luni (in total vor fi furnizate 450 de modele E, fiecare client urmand a plati o rata lunara de 850 de $).

    Britanicii si-au asumat deja responsabilitatea pentru greseala comisa, urmand a nu incasa bani de la clienti pana cand acestia nu-si vor primi cablurile.

    Respectivul eveniment se va petrece undeva in luna august pentru clientii americani, deoarece cablurile nu au fost inca certificate din punct de vedere al sigurantei dincolo de Ocean.

    Vizualizari: 1295