rss

Colectia toamna-iarna "MINI 50 de ani"

  1. 24/07/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI
    Vezi toate fotografiile (9)

    La fel cum au avut o mare influenta pe scena muzicii internationale, trupe britanice precum Sex Pistols, The Clash si Rolling Stones si-au lasat amprenta ca modele de stil si in industria modei. In acest an, la sarbatorirea a 50 de ani de la nasterea brandului, MINI prezinta o colectie autentica de lifestyle: tesaturi si accesorii ce simbolizeaza esentialul "Brit chic", cu imprimeuri Union Jack si insigne rockstar.

     

    Colectia “MINI 50 Years” toamna-iarna 2009 "pentru el si pentru ea" poate fi un tovaras perfect pentru zilele racoroase. Majoritatea pieselor vestimentare pentru ele vin in culoarea gri, in timp ce pentru ei s-a folosit varianta de culoare clasic antracit.

     

    Intr-adevar, bluza pentru femei Checkered si tricoul pentru barbati Checkered merita vazute si probate. Cele care intregesc colectia sunt gamele de camasi, tricouri polo, topuri cu maneca lunga, hanorace si jachete cu gluga, care fac inteligenta utilizarea motivelor rockstar, imprimeurilor Union Jack si a insignelor.

     

    MINI ofera, de asemenea, o selectie de accesorii care pot fi combinate cu diverse tinute pentru un efect excelent. Insignele Union Jack si imprimeurile rock-star readuc stilul negru lucios MINI in prim plan.

     

    Vizualizari: 1040