rss

Asa va arata noul Mini Countryman!

  1. 08/01/2010
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: beachcomber concept, BMW, Crossover, MINI, mini countryman
    Vezi toate fotografiile (6)

    Misterul care plana asupra lui Mini Countryman a fost dezvaluit, astazi, dupa aparitia pe Internet a primelor schite cu versiunea de serie a noului model. Viitorul crossover va fi dezvaluit la Geneva, iar vanzarile vor debuta in primavara.

    Desenele de fata, care au fost deja trimise la Registrul European de Inregistrare a patentului noilor modele, tradeaza aspectul final al viitorului offroader. Se poate observa ca designul lui Countryman este foarte similar cu cel al conceptului Mini Beachcomber, care are trenul de rulare si motorul viitorului Mini Crossover. Singura diferenta vizibila intre Countryman si prototipul care va debuta la inceputul saptamanii viitoare, la Detroit, o reprezinta portierele, care in cazul lui Beachbomer sunt folosite doar in caz de vreme nefavorabila.

    De asemenea, schitele demonstreaza ca englezii vor realiza trei versiuni de caroserie pentru noul model: SUV cu trei usi, SUV cu cinci usi si un SUV ale carui portiere posterioare vor adopta sistemul de deschidere inversa, ca la modelul Clubman.

    Noul Mini Countryman va avea o lungime de 4 metri si se distinge printr-un set de blocuri optice specifice gamei britanice, care adopta o forma usor ovalizata, dar usor de recunoscut. Aspectul masinii este completat de niste bosaje profilate si de o parte posterioara cu stopuri verticale si un haion cu luneta de mici dimensiuni.

    Viitorul crossover, care va rivaliza cu modele asemanatoare precum Nissan Qashqai, va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie si va intra in productia de serie in al doilea trimestru al anului.

    Vizualizari: 1399