rss

MINI ofera pentru Cooper S pachetul de lux Mayfair

  1. 29/03/2010
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: MINI Cooper S Mayfair
    Vezi toate fotografiile (4)

    O data cu sarbatorirea a 50 de ani, MINI a lansat pachetul de lux Mayfair pentru MINI Cooper S. Asadar, modelul MINI Cooper S 50 Mayfair marcheaza jumatate de secol de istorie MINI.

     

    Printre optiunile pachetului Mayfair se numara: tapiterie de piele Toffy, vopsea metalizata Hot Chocolate, jante de 17 inch Infinite Stream Spoke Mayfair, climatizare, pachet interior cromat, volan imbracat in piele in doua tonuri de culoare, consola centrala cu vitezometrul amplasat central, in timp ce turometrul se afla in spatele volanului. De asemenea, butoanele pentru actionarea geamurilor electrice se afla la baza consolei centrale si nu pe portierele usilor. Un alt “amanunt” extrem de catchy il reprezinta cheia de contact. MINI ofera clientului posibilitate de a alege pentru o masina pana la trei chei programabile. Nu de alta, doar poate doriti ca si partenerul de viata sa aiba una si, poate chiar fratele dvs. Cheia programabila permite alegerea anumitor caracteristici ale masinii pentru fiecare utilizator in parte. De exemplu, se pot seta: postul de radio preferat si nivelul climatizarii. Dupa setare, masina va respecta alegerile utilizatorului cheii de contact respective.

     

    In plus, trebuie sa va spunem ca pachetul Mayfair echipeaza masina cu un motor de 175 CP si ofera o functie inedita, care poate fi dealtfel dezactivata: in timpul stationarii, la scoaterea din viteza si luarea piciorului de pe ambreiaj, motorul se opreste; insa, de indata ce ambreiajul este apasat din nou, motorul porneste.

     

    Daca ajungem, insa, la capitolul pret pentru MINI Cooper S 50 Mayfair, atunci intelegem termenul de “pachet de lux”. Pachetul Mayfair costa in Romania 5400 de euro, care se adauga, bineinteles, la pretul de pornire de 23.491 de euro al lui Cooper S, cu TVA inclus.

     

    Vizualizari: 2124