rss

MINI Speedster va fi lansat in 2011

  1. 13/05/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: BMW, Cabrio, MINI, MINI Cabrio, Speedster
    Vezi toate fotografiile (1)

    MINI este o poveste de succes pentru cei de la BMW, iar pana in prezent germanii au valorificat la maximum brandul britanic pe care il detin. Astfel, au aparut noi versiuni precum Clubman sau viitorul crossover, iar acest trend va continua, urmand ca in 2011 sa fie lansat un nou model sport decapotabil, care se va numi foarte probabil MINI Speedster.

    Desi nu s-a anuntat nimic oficial, ultimele informatii care au transpirat din interiorul companiei spun ca modelul a primit unda verde pentru productia de serie. Viitorul roadster, care va concura Mazda MX-5 si Honda CRZ, va fi prima masina sport din istoria MINI.

    Construit pe aceeasi platforma tehnica pe care sta si noul MINI Cooper Cabrio, MINI Speedster se va diferentia de restul gamei prin faptul ca va avea doar doua locuri (se va renunta la clasica bancheta), artificiu de design prin care se va mari spatiul destinat bagajelor.

    Din punct de vedere estetic, MINI Speedster se va caracteriza printr-o grila frontala impartita in doua parti, specifica MINI-urilor, iar capota va fi desenata in stilul versiunilor Cooper S, urmand sa primeasca o priza de aer. Viitorul roadster va fi cel mai agresiv model MINI si, fiind vorba despre un model sport, va fi mai lat si mai lasat comparativ cu fratii sai cu patru locuri din gama.

    Modelul va primi un soft-top, dar ulterior britanicii vor introduce si o varianta cu hard-top retractabil. Gama de motorizari va cuprinde propulsoarele care echipeaza actualul MINI Cooper, inre acestea facandu-si loc unitatea turbo de 1,6 litri si 173 CP care se gaseste sub capota lui Cooper S.

    Desi BMW n-a confirmat oficial introducerea in productia de serie, este de asteptat ca MINI Speedster sa fie lansat in 2011.

    Vizualizari: 1229
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »