rss

Iata primele imagini oficiale cu noul Mini Countryman!

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: beachcomber concept, Countryman, MINI, mini countryman
    Vezi toate fotografiile (3)

    Acestea sunt primele fotografii oficiale cu noul Mini Countryman, primul crossover din istoria marcii britanice! Modelul este asteptat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, vanzarile vor demara spre sfarsitul anului.

    Se poate observa ca versiunea Cooper S a lui Countryman, care apare in imaginile aparute pe Internet, are tractiune integrala, emblema All4 stantata pe portierele fata stand marturie in acest sens.

    Din punct de vedere estetic, Countryman este foarte similar cu conceptul Beachcomber, insa nu pare la fel de inalta ca prototipul dezvaluit la inceputul anului, la Detroit. Asa cum ne asteptam, crossoverul de culoare alba cu plafon negru din pozele de fata are aceleasi blocuri optice fata, proiectoarele de ceata in aceeasi pozitie, o noua grila a radiatorului, un nou spoiler si roti vopsite in negru.

    Mini Countryman (sau Crossman, cum ar mai putea sa se numeasca noul model) nu dispune de aceleasi cauciucuri pentru off-road ca Beachcomber Concept, dar pastreaza cele trei geamuri de pe fiecare parte a masinii. Stopurile si arhitectura partii posterioare sunt mai apropiate de Cooper, in timp ce tevile de esapament din inox sunt amplasate in extremitatile spoilerului posterior, insa nu complet integrate in acesta.

    Interiorul este similar cu celelalte modele din gama Mini, cu vitezometrul supradimensionat pozitionat in mod clasic in mijlocul plansei de bord. Sub acesta se gaseste un panou cu sase butoane, alte patru switch-uri fiind montate la oglinda retrovizoare.

    Noul MINI Countryman/Crossman va fi lansat pe piata spre sfarsitul acestui an la un pret de aproximativ 25.000 de euro, versiunea Cooper S urmand sa coste cu 4.000 de euro mai mult.

    Vizualizari: 1640
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »