rss

De ziua sa, MINI va dezvalui pozele noului coupe

  1. 25/08/2009
  2. Categoria: Mini
  3. Tags: Cooper, Coupe, Frankfurt, MINI, One
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ziua de maine nu este una ca oricare alta, ci cea in care MINI isi serbeaza a 50-a aniversare.

    Cu aceasta ocazie, marca britanica va elibera primele fotografii oficiale ale noului coupe cu doua locuri, pe care il vom vedea in “carne si oase” la Salonul Auto de la Frankfurt.

    Ca si design, potrivit celor de la Carscoop, ar trebui sa ne asteptam la un MINI mai “adus de spate”, plafonul si luneta urmand a fi modificate astfel incat posteriorul sa semene cu cel al unui coupe.

    Sub capota conceptului, se spune, vom descoperi un motor turbo de 1,6 litri modificat de John Cooper Works care va produce 211 CP si 280 Nm; totusi, pe masina de serie, MINI va monta agregatele obisnuite de pe One, Cooper, Cooper S si Cooper D.

    Noul coupe promite sa fie sensibil mai agil decat hatchback-ul, multumita, in parte, masurilor de reducere a masei proprii (plafonul, spre exemplu, va fi fabricat din aluminiu, iar scaunele din spate vor fi eliminate cu totul). Cu toate acestea, el nu va “fura” intreaga atentie a vizitatorilor standului MINI de la Frankfurt: potrivit unei surse din cadrul companiei, insularii pregatesc si debarcarea mult-asteptatei versiuni roadster.

    Ramaneti cu noi pentru mai multe informatii de la fata locului.

    Vizualizari: 1145
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »