rss

Maserati roz la apa!

  1. 22/07/2009
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: Maserati
    Vezi toate fotografiile (1)

    Paza de coasta a impiedicat ceea ce putea fi prima cucerire a marii de catre faimoasele masini Maserati.

     

    A fost, probabil, tridentul lui Neptun folosit la logo-ul Maserati cel care le-a dat lui Marco Amoretti si Marcolino de Candia, doi italieni indrazneti, ideea de a transforma masina intr-o barca.

     

    Nu numai ca ei si-au indeplinit ideea neobisnuita de a o crea pe "Miriam", prima masina-barca rezistenta la apa creata vreodata, dar si-au stabilit si plecarea pe mare din statiunea Bocca di Magra.

     

    Cu toate acestea, calatoria le-a fost taiata scurt, atunci cand paza de coasta locala i-a retinut, in timp ce acestia luau masa intr-un restaurant, iar “nava” era andocata. Cei doi nastrusnici au fost amendati cu cateva sute de euro si li s-a ordonat sa o scoata pe Miriam din apa.

     

    Conform propriilor declaratii, cei doi considerau ca acest test de navigatie cu masina-barca ar pregati-o pentru o calatorie pe mare planificata ulterior. Ei doreau sa plece intr-o croaziera in Italia: sa plece din Bocca di Magra, pe coasta de vest a Italiei, pana in Venetia, pe coasta estica.

     

    Se pare ca in anul 1999 de Candia si Amoretti au traversat Oceanul Atlantic - de la Insulele Canare, la Insulele Martinica - la bordul unui Ford Taunus si a unui Volkswagen Passat transformate.

     

    Vizualizari: 1191