rss

Maserati da publicitatii primele imagini ale noului Ghibli GranLusso

  1. 28/08/2017
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: GranLusso
    Vezi toate fotografiile (4)

    Maserati ne arata primele imagini ale noii versiuni Ghibli GranLusso, care este restilizata si imbogatita cu caracteristici suplimentare de inalta tehnologie.

    Noul Ghibli GranLusso, asa cum se arata in primele imagini dezvaluite de Maserati, a debutat la Chengdu Motorshow, in China, pe 25 august.

    Dupa patru ani de succes fara precedent pe toate pietele internationale, sedanul sportiv italian primeste un upgrade important in ceea ce priveste designul si continutul tehnologic.

    Noul Ghibli GranLusso prezinta un spoiler fata nou cu insertii cromate si o noua grila fata cu bare cromate, similar cu cele mai recente modele Maserati.

    Noul spoiler spate, impreuna cu difuzorul din spate vopsit in culoarea caroseriei, este redesenat elegant pentru a oferi o imagine mai clara modelului in comparatie cu versiunea anterioara.
    Noul design Ghibli GranLusso nu se refera doar la aspect: restilzarea a contribuit la imbunatatirea substantiala a eficientei aerodinamice.

    Impreuna cu aspectul exterior, noul Ghibli GranLusso introduce caracteristici importante, cum ar fi farurile adaptive full LED cu Matrix High-Beam fara oglindire, pentru un aspect distinctiv si o iluminare mai buna.

    Noi functii ADAS active sunt de asemenea disponibile in Ghibli GranLusso, permitand lui Maserati sa intre in lumea conducerii autonome.

    Vizualizari: 1249