rss

Maserati a prezentat la New York, noul GranTurismo facelift

  1. 29/06/2017
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: GranTurismo
    Vezi toate fotografiile (2)

    Maserati a ales Bursa de Valori din New York, ca loc de prezentare a modelului GranTurismo cu facelift.
    In fata intrarii principale a bursei din Experience Square a fost prezentarea lui GranTurismo MC (Maserati Corse) care are un exterior restilzat, vopsit in noua culoare Grigio Granito si un interior inundat de piele neagra.

    Gama GranTurismo include doua versiuni Sport si MC, ultima fiind prezentata la Bursa de Valori din New York.

    GranTurismo este ultimul Maserati desenat de Pininfarina, si de la lansarea sa din 2007 a evoluat intr-unul dintre cele mai reprezentative GT-uri construite vreodata. Arhitectura desenata de Pininfarina are o bara spate ajustata usor si o noua grila cu un design tridimensional, inspirandu-se din conceptul Alfieri din 2014.

    Maserati a produs mai mult de 37.000 de modele GranTurismo si GranCabrio la fabrica istorica din Viale Ciro Menotti din Modena, si a relansat noul model GranTurismo cu o aerodinamica eleganta restilizata eficient, un interior rafinat si un sistem infotainment de ultima generatie. Maserati a imbunatatit, performantele aerodinamice ale GranTurismo, utilizand conducte de aer inferioare pentru a reduce coeficientul de rezistenta a aerului  de la Cx 0,33 la Cx 0,32.

    GranTurismo este disponibil numai cu un motor aspirat pe benzina de 4,7 litri, V8, asamblat manual de Ferrari la Maranello, si cu cutie de viteze automata ZF cu sase trepte. Motorul dezvolta 460 CP la 7000 rpm si 520 Nm la 4750 rpm, ceea ce permite un sprint de 0- 100 km/h de 4.8sec si o viteza maxima de 299 km/h pentru modelul Sport regulat. Modelul MC mai usor sprinteaza 0-100 km/h in 4.7 sec si are o viteza maxima declarata de 301 km/h.

    Interiorul lui GranTursimo ofera un confort luxos pentru patru adulti, gratie scaunelor individuale cu tetiere integrate, imbracate in piele Poltrona Frau. Se poate alege si mixul dintre Alcantara si tapiterie din piele.

    Pe consola centrala redesenata este disponibil un nou touchscreen capacitiv infotainment de 8.4 inci. Acesta adauga functiile Apple CarPlay si Android Auto smartphone mirroring. Exista, de asemenea, integrat si un sistem de sunet Harman Kardon Premium.

    Vizualizari: 1726
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »