rss

Maserati GranCabrio, primele imagini oficiale

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: GranTurismo, Maserati, maserati grancabrio
    Vezi toate fotografiile (4)

    Acesta este viitorul Maserati Granturismo cabrio, care va intra pe piata anul ce urmeaza in martie, dupa mai multi ani de revizii la nivel de design si de tehnica. Constructorul auto de lux a dezvaluit primele imagini si informatii ale modelului cu plafon retractabil, denumit GranCabrio.

    Varianta mai sexy a Granturismo este primul model cu patru locuri cabrio din istoria Maserati. Programat pentru un debut in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, "nou-nascutul” adopta un acoperis textil, care promite o masa similara de cea a versiunii coupe (1880 de kilograme).

    Bolidul va fi propulsat de motorul V8 de 4,7 litri de pe Granturismo S, ce dezvolta 435 CP la 7.000 rotatii/minut si un cuplu de 491 Nm la 4750 de turatii. Sprintul de la 0 la 10 km este realizat in numai 5,5 secunde, iar viteza de top ajunge la 290 km/h. Masina ar putea fi oferita si cu un motor entry-level de 4,2 litri.

    GranCabrio vine cu cel mai mare ampatament din segmentul sportivelor cabrio ce ofera mai mult spatiu pentru pasagerii de pe bancheta din spate.

    Masina va fi dezvaluita cu ocazia Salonului Auto de la Franfurt de luna viitoare. Preturile nu au fost inca anuntate, insa este de asteptat sa coste peste 100.000 de euro.

    Vizualizari: 1308