rss

Viitorul Maserati GranTurismo Spyder va avea soft-top

  1. 04/06/2009
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: granturismo spyder, Maserati, Maserati granturismo, Pininfarina, soft-top
    Vezi toate fotografiile (1)

    Desi trendul actual in randul decapotabilelor de lux precum Ferrari California este acoperisul metalic retractabil, italienii de la Maserati au confirmat ca viitorul GranTurismo Spyder va primi un soft-top.

    Decizia oficialilor Tridentului de a echipa noul sau model cu plafon textil a fost luata dupa ce recentele studii efectuate au relevat faptul ca tot mai multi clienti inclina catre modelele cabrio dotate cu acoperis din material textil in detrimentul celor hard-top.

    Mai mult decat atat, cei de la Maserati nu vor ca GranTurismo Spyder sa pateasca la fel ca Ferrari California, care a inregistrat vanzari sub cifrele preconizate, si tintesc totodata sa atace piata detinuta de Bentley Continental GTC.

    Noua decapotabila de la Maserati, care a fost desenata de celebrul Pininfarina, va imprumuta gama de motorizari de la versiunea coupe din care deriva, ceea ce inseamna ca va primi doua propulsoare V8, unul de 4,2 litri si 405 CP si celalalt de 4,7 litri si 433 CP, acesta din urma prezent si pe varianta GrandTurismo S.

    Maserati GrandTurismo Spyder va fi prezentat in premiera mondiala la Frankfurt, in luna septembrie, iar vanzarile vor demara la inceputul lui 2010.

    Vizualizari: 1404