rss

Doar pentru seici: Maserati Granturismo S MC Sport Line

  1. 02/12/2009
  2. Categoria: Maserati
  3. Tags: Asia Mica, Granturismo S MC Sport Line, kit, Maserati, Maserati Corse
    Vezi toate fotografiile (5)

    Una dintre cele mai sigure – si mai putin costisitoare - modalitati de a mentine interesul pentru o masina anume este programarea regulata a unor asa-numite “editii speciale”, dedicate “cunoscatorilor” si limitate la cateva zeci de unitati.

    Maserati este una dintre acele companii care au ajuns sa stapaneasca la perfectie acest truc de marketing, de care s-a folosit inca o data prin lansarea masinii din imagini – Granturismo MC Sport Line.

    Nu este, cel putin din ceea ce s-a putut afla pana acum, mai puternica sau mai rapida decat un Granturismo S obisnuit, dar are o vopsea “smechera” – albul mat este descris ca o “incununare a experientei acumulate de catre departamentul Maserati Corse pe circuitele de viteza” – si va fi fabricata in numai 12 unitati – la randul sau o cifra magica, acesta este numarul de titluri mondiale adjudecate pana acum de prototipul MC12 in campionatul FIA GT.

    Iar acesta este doar glazura de pe tortul exclusivitatii: fiecare membru al duzinei Maserati poate fi cumparat numai de catre milionarii/miliardarii Orientului Apropiat, doisprezece reprezentand, totodata, si numarul oraselor din Asia Mica care vor avea onoarea de a gazdui prezenta unui Granturismo MC Sport Line.

    Fiecare unitate va fi dotata cu o placuta pe care va sta scris numele citadelei in care a fost repartizata, detaliu care, fie vorba intre noi, finalizeaza fericit operatiunea de personalizare a exteriorului.

    In plus, kit-ul aerodinamic, jantele ultralate de culoare neagra si cele cateva elemente din fibra de carbon sunt sustinute in plan tehnic de catre trenul de rulare “altoit” cu pachetul “MC Sport Line” (acesta include frane cu discuri ventilate si perforate, amortizoare mai rigide, bare anti-ruliu mai groase si un sistem de stabilitate revizuit), astfel incat nababii ar putea avea surpriza ca masina se misca ceva mai repede printre dune decat un Granturismo obisnuit.

    Probabil, din punctul lor de vedere, asta va face toti banii...

    Vizualizari: 2769