Lexus IS250 2.5 V6 Luxury AT

Pret cu toate taxele 45.881 €

Nota expertului

  • Total
    3.5 stele

    Nota Expertului este acordata de profesionistii Auto.ro, pe baza a patru criterii esentiale.

  • Pret0 stars
  • Confort4 stars
  • Performanta4 stars
  • Cost intretinere2 stars
alt

Aniversare cu stil. Lexus lanseaza doua editii speciale pentru a celebra divizia de performanta F

Constructorul japonez de automobile celebreaza cei 10 ani impliniti de divizia de performanta F cu stil. Brand-ul asiatic a prezentat doua editii speciale pentru RC F si GS F, care ... citeste continuarea »
alt

Premiera Lexus LS +, cu ochii spre tehnologiile automate de conducere

Lexus a prezentat conceptul "LS +" capabil sa conduca automat, la cea de a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo. De asemenea, a dezvaluit editiile limitate ale ... citeste continuarea »
alt

Teaser - LEXUS va prezenta LS noul varf de lance al marcii si premiera unui nou concept car la Salonul Auto de la Tokyo 2017

Lexus intentioneaza sa-si expuna noul sau sedan de lux LS printre cele 11 modele de productie la cea de a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo 2017, unde intentioneaza sa ... citeste continuarea »
alt

Lexus IS 300h Sport Edition 2017, o noua editie sportiva

Pentru a amorsa vara, Lexus prezinta noul IS 300h restilizat, inainte cu cateva luni cu ajutorul unei editii speciale numite Sport Edition, definite de e;emente de exterior negre ... citeste continuarea »
alt

Lexus IS 300h Sport Edition 2017, o noua editie sportiva

Pentru a amorsa vara, Lexus prezinta noul IS 300h restilizat, cu ajutorul unei editii speciale numite Sport Edition, definite de elemente de exterior negre si oferind echipamente ... citeste continuarea »
Cauta un dealer