rss

Aniversare cu stil. Lexus lanseaza doua editii speciale pentru a celebra divizia de performanta F

  1. 25/10/2017
  2. Categoria: Lexus
  3. Tags: editie speciala lexus, lecus, lexus 10th anniversary, lexus gs f, lexus rc f
    Vezi toate fotografiile (18)

    Divizia Lexus F a luat nastere spre finalul anului 2006, iar primul model sport dezvoltat de aceasta, IS F, a fost prezentat un an mai tarziu cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

    Pentru a marca cei 10 ani trecuti de la acel moment important pentru industria auto japoneza si de ce nu, mondiala, brand-ul nipon s-a gandit sa lanseze doua editii speciale pentru doua dintre cele mai moderne sportive create de specialistii diviziei F: RC F si GS F.

    Intai de toate, cele doua primesc o serie de imbunatatiri estetice, inclusiv o serie de elemente aerodinamice din CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic), mai multe accente gri mat si o capota, plafon, splitter fata, praguri si difuzor de aer din fibra de carbon.

    Totodata, atat coupe-ul cat si sedan-ul beneficiaza de un set de amortizoare de inalta performanta care imbunatatesc semnificativ manevrabilitatea, dar si de un sistem de evacuare nou, cu patru iesiri din titan, care nu este doar foarte performant, ci si foarte usor, astfel ca nu adauga foarte multe kilograme la masa totala.

    Trecand la interior, Lexus-ul RC F 10th Anniversary propune un habitaclu specific masinilor sport, cu tapiterie din piele, cusaturi contrastante albastre si desigur, mai multe elemente din fibra de carbon care completeaza foarte bine acest tablou.

    Sedan-ul de performanta GS F, este ceva mai cuminte si isi convinge clientii cu un interior nu chiar atat de senzational. Totusi, regasim aici mai multe accente albastre, Alcantara, putina fibra de carbon si nu in ultimul rand, piele de cea mai buna calitate.

    Cel mai probabil, noile Lexus-uri RC F si GS F 10th Anniversary vor fi vandute la nivel global, iar pe piata locala din Japonia ajung de-abia in primavara anului viitor.

    Vizualizari: 1462
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »