rss

Lexus IS 300h Sport Edition 2017, o noua editie sportiva

  1. 22/06/2017
  2. Categoria: Lexus

Pentru a amorsa vara, Lexus prezinta noul IS 300h restilizat, inainte cu cateva luni cu ajutorul unei editii speciale numite Sport Edition, definite de e;emente de exterior negre si oferind echipamente noi.
Lansat in 2013 si redesenat in octombrie anul trecut pentru adoptarea faimosului calandru enorm, comun de altfel cu surorile mai mari GS si LS, berlina de clasa medie Lexus IS abordeaza vara cu seria speciala Sport Edition. Seria speciala Sport vizeaza IS 300h, sistemul hibrid format din motorul pe benzina de 2.5 litri cuplat cu motorul electric, impreuna generand 223 CP.

Restilizare discreta

La exterior berlina japoneza adopta o finisare negru lacuit pentru calandrul imens trapezoidal, pentru oglinzile retrovizoare dar si pentru jantele din aliaj.  Acestea din urma au diametrul de 18 toli, sau 17 pentru finisarile inferioare, iar desenul cu 5 brate duble confera lui Lexus IS300h Sport Edition o alura sportiva accentuata.
Sunt propuse doua culori nemetalizate,  “Rouge Magma” si “Noir Ebene”, insa sunt disponibile alte 7 tonuri de culoare metalizate disponibile optional contra sumei de 1000 de euro, din care trei nuante de gri, una neagra, una albastra si una rosie, precum si Alb Arctic, prezent la fotografiile din material.

Seria speciala Lexus IS 300h  are un pret ce pleaca de la 44.490 euro.

Echiparea seriei speciale se bazeaza pe cea a versiunii standar la care sunt adaugate echipamentele urmatoare: asistare la parcarea cu spatele, plus camera video posterioara, sistem de deschidere maini libere Smart Entry. Acestea completeaza lista deja formata intre altele de 8airbag-uri, climatizare automata dual zone, sistem audio Pioneer, ecran central cu display de 7 inci cu harta Europei, faruri cu diode, volan si nuca shimbatorului de viteze acoperite cu piele fara a uita tapiteria din piele cu material textil.
 

Vizualizari: 1180
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »