rss

Range Rover a ajuns la un milion de exemplare produse

  1. 08/11/2010
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: Land Rover, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul 2010 va fi un an de care Land Rover isi va aminti pentru totdeauna: legendarele off-roadere au fost numite cele mai bune masini din ultimul deceniu de catre publicatia Autocar. Apoi, gama a fost extinsa prin lansarea Evoque, iar in luna iunie Range Rover a sarbatorit 40 de ani de existenta.

    Lista implinirilor nu se opreste aici: Land Rover a produs exemplarul Range Rover cu numarul un milion. Automobilul aniversar este o versiune Vogue, iar nuanta caroseriei este neagra. Masina va fi vanduta in cadrul unei licitatii in scop caritabil pentru organizatia independenta Help for Heroes.

    Pretul de pornire a fost stabilit la 100.000 de lire sterline. Evenimentul va avea loc in decembrie si va fi animat de nimeni altul decat Jeremy Clarkson.

    Istoria Range Rover numara trei generatii. Prima, cunoscuta si sub numele de Classic, a fost lansata in 1970. Aceasta a fost produsa timp de 25 de ani, fiind supusa unor imbunatatiri pe parcursul acestor ani.

    Generatie urmatoare, denumita si P38a, a debutat in 1994. In 2001 a fost inlocuita de generatia cu numarul trei, aflata si in prezent la vanzare.

    Vizualizari: 1552