rss

Land Rover-ul Discovery Sport primeste un facelift in 2018. Ce surpriza majora aduce el

  1. 26/09/2017
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: discovery sport, facelift discovery sport, facelift land rover, facelift land rover discovery sport, land rover discovery sport
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fiind in "serviciu" de peste 3 ani, Land Rover-ul Discovery Sport are mare nevoie de un facelift, pe care il va primi anul viitor. Inginerii constructorului britanic de automobile trebuie sa se foloseasca de toata experienta pe care au acumulat-o de-a lungul anilor pentru a-l face cat mai bun cu putinta, in contextul in care rivalitatea din segment este mai mare ca niciodata.

    Deloc surprinzator, modificarile aduse exteriorului si habitaclului vor fi mai degraba minore. La interior vom regasi cel mai probabil materiale si finisaje mai calitative sau cateva ornamente noi, in timp ce consola centrala actuala ar urma sa fie pastrata.

    Surpriza de proportii o reprezinta gama de motorizari, care pe langa propulsorul pe benzina cu patru cilindri de 2.0 litri, va mai include si o versiune hibrid, bazata pe un agregat de 1.5 litri, cu trei cilindri. Aceasta va putea fi regasita si sub capota Range Rover-ului Evoque plug-in hybrid.

    Puterea, acceleratia si viteza maxima a noului model raman deocamdata necunoscute, insa consumul de carburant ar urma sa fie unul redus, iar autonomia electrica se va invarti cel mai probabil in jurul valorii de 50 de kilometri.

    La fel ca ceilalti mari constructori de automobile, Land Rover a anuntat cu cateva luni in urma o strategie destul de indrazneata, care presupune ca pana in 2020, fiecare model din gama sa aiba cel putin o varianta electrificata. 

    Vizualizari: 1537
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »