rss

Luxul pe roti vine la Geneva: Range Rover Autobiography Ultimate Edition

  1. 10/02/2011
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: editie limitata, Geneva, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (6)

    Land Rover va prezenta in premiera mondiala cel mai luxos Ranger Rover creat vreodata. Este vorba de o editie limitata denumita Autobiography Ultimate Edition, care va fi comercializata in doar 500 de exemplare personalizate.

    Daca modificarile exterioare se limiteaza la cate detalii dintre care mentionam jantele speciale de 20 de inch, habitaclul a fost complet revizuit in partea din spate cu doua scaune individuale, o consola extinsa, o masa pentru laptop din aluminiu si un mini-frigider. Tot in dotarea standard intra si doua tablete Apple iPAD.

    Interiorul este confectionat manual din piele naturala, panourile portierelor, plansa de bord si volanul fiind acoperite cu piele Oxford.

    Gama de motorizari este compusa numai din unitati V8 si include noul propulsor 4.4 litri LR-TDV8 diesel cu transmisie automata in opt trepte. Propulsorul dezvolta 313 CP si 700 Nm. Motorul LR-V8 5.0 Supercharged este de asemenea disponibil, oferind o putere de 510 cai si un cuplu de 625 Nm. Sprintul 0-100 km/heste realizat in doar 6.0 secunde.

    Si pentru ca exclusivitatea costa, somptuoasul Range Rover va avea un pret de aproximativ 130.000 de lire sterline pe piata din Marea Britanie, echivalentul a peste 153.000 de euro.

    Vizualizari: 6643