rss

Noul Lancia Ypsilon, informatii si imagini oficiale (plus video)

  1. 25/05/2011
  2. Categoria: Lancia
  3. Tags: Lancia, ypsilon
    Vezi toate fotografiile (21)

    Lancia a dezvaluit informatiile complete si o galerie de imagini oficiale cu noul Ypsilon. In ceea ce priveste mecanica, cea mai importanta noutate este reprezentata de introducerea unitatii in doi cilindri TwinAir, care a primit recent patru premii la concursul international “Motorul Anului 2011”.

    Cu o caroserie cu cinci usi, modelul se impune pe piata ca o compacta premium, intr-un segment in care va concura cu nume mari. A patra generatie a autoturismului va fi lansata in majoritatea tarilor europene in luna iunie, urmand ca in septembrie sa ajunga si in Marea Britanie si Irlanda, cu logo-ul Chrysler pe calandru.

    Cu o lungime de 384 cm, o latime de 167 cm, o inaltime de 152 cm si un ampatament de 239 cm, noul Ypsilon poate gazdui cinci pasageri si, in raport cu dimensiunile sale, are un portbagaj printre cele mai spatioase din segment.

    Modelul este responsabil pentru doua treimi din vanzari, noul Ypsilon dorind sa convinga tinerii barbati si familiile tinere. In acest sens, constructorul auto s-a concentrat pe calitatea dotarilor, confort si, mai ales, pe versatilitate.

    Urmand reteta varului Fiat 500, la lansare sunt disponibile 600 de optiuni de personalizare, care iau nastere prin incrucisarea celor trei nivele de echipare (Silver, Gold si Platinum), a celor 16 culori pentru caroserie, a celor 6 nuante pentru interior, a celor trei tipuri de jante de aliaj si a celor trei motorizari.

    Gama de propulsoare este formata din unitatea 1.2 Fire EVO II de 69 CP, motorul 900 TwinAir de 85 CP (disponibil si cu transmisia robotizata DFN) si propulsorul de 1.3 litri Multijet II de 95 CP.  Acestea sunt oferite cu tehnologia Start & Stop.

    In standard intra echipari precum ESP, ASR, Hill Holder, patru airbaguri, ABS cu EBD, inchidere centralizata, volan reglabil pe inaltime si adancime, geamuri electrice fata si altele.

    Aerul conditionat este optional in cazul optarii pentru nivelul de echipare Silver, in timp ce climatizarea cu reglare manuala intra in standard in situatia optarii pentru Gold.

    Preturile pornesc de la 12.400 euro in configuratia 1.2 Silver si ajunge la 17.300 euro pentru versiunea 1.3 Multijet II Platinum.

    Vizualizari: 2283
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »