rss

Noul Lancia Ypsilon, disponibil la un pret de pornire de 12.160 euro, cu TVA

  1. 24/11/2011
  2. Categoria: Lancia
  3. Tags: Lancia, ypsilon
    Vezi toate fotografiile (9)

    Noul Lancia Ypsilon este disponibil pe piata din Romania la un pret de pornire de 12.160 euro, cu TVA inclus. Versiunea echipata cu ineditul motor TwinAir de 0.9 litri costa 14.860 euro cu TVA inclus.

    Cel mai accesibil Lancia Ypsilon este oferit cu nivelul de echipare Silver, modelul fiind echipat  motorul pe benzina de 1,2 litri, care dezvolta 69 Cai Putere, alaturi de un sistem Start & Stop. Daca se opteaza pentru nivelul de echipare Gold si aceeasi motorizare, tariful urca la 13.660 euro, cu TVA inclus.

    Nivelul de echipare superior Platinum este disponibil exclusiv cu revolutionarul propulsor TwinAir de 0,9 litri si 85 Cai Putere, desemnat Motorul Anului. Daca optati pentru cel mai curat motor pe benzina la ora actuala, pretul de pornire este de 16.360 de euro, cu TVA inclus.

    Lancia ofera in echiparea standard ESP, ASR, Hill Holder, ABS+EBD şi patru airbag-uri. Optional sunt disponibile sistemele Magic Parking si Smart Fuel, care ajuta conducatorul auto sa parcheze in spatiile inguste, respectiv sa alimenteze cu usurinta.

    Pentru caroserie sunt disponibile 14 nuante, trei dintre acestea fiind bicolore. La interior, se poate opta pentru una dintre cele sase variante pentru tapiterie. Producatorul auto mai ofera trei tipuri de jante si o transmisie manuala, toate aceste optiuni dand nastere unui numaru de 600 de posibilitati de configurare.

    Vizualizari: 2869