rss

Lancia la Geneva: Thema cu tractiune integrala si Flavia Cabriolet

  1. 21/02/2012
  2. Categoria: Lancia
  3. Tags: Cabrio, flavio, Lancia, thema
    Vezi toate fotografiile (9)

    Lancia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva noile Thema cu tractiune integrala si Flavia Cabriolet in versiunea de serie.

    Noul Lancia Thema va fi disponibil din toamna acestui an numai cu motorul V6 Pentastar de 3.6 litri, in versiunile Platinum si Executive. Propulsorul dezvolta 286 Cai Putere si este cuplat la o transmisie automata ZF cu opt rapoarte.

    Potrivit producatorului italian, sistemul de tractiune integrala consuma cu 5% mai putin decat solutiile similare oferite de ceilalti constructori auto. Noul Thema AWD este disponibil in standard cu jante din aliaj de 19 inch si cu un sistem audio Beats by Dr. Dre.

    Standul Lancia va mai fi populat de noul Flavia Cabrio, in versiune finala, modelul putand fi comandat inca din luna martie. Cabrioletul este oferit alaturi de motorul pe benzina de 2.4 litri si 175 Cai Putere, cuplat la o transmisie automata cu sase trepte.

    Autoturismul masoara 4.9 metri in lungime, 1.4 metri in inaltime si 1.8 metri in latime, cu un ampatament de 2.76 metri. Portbagajul ofera un spatiu cuprins intre 198 si 377 litri.

    Clientii pot opta la exterior pentru una din culorile Deep Cherry, Bright White, Silver, Black, Mineral Grey si Blackberry. Habitaclul poate fi stilizat intr-o singura culoare (negru) sau in doua tonuri (alb/negru). In ceea ce priveste plafonul textil, acesta poate fi negru sau bej.

    La Geneva vor mai fi prezentate noile Ypsilon 2012 si Voyager in nivelurile de echipare Silver si Platinum.

    Vizualizari: 2734