rss

Destinat femeilor: Lancia Ypsilon ELLE vine la Frankfurt

  1. 10/09/2009
  2. Categoria: Lancia
  3. Tags: elle, Lancia, Lancia Ypsilon
    Vezi toate fotografiile (3)

    In ciuda faptului ca unele femei prefera sa fie tratate egal cu barbatii, trebuie sa recunoastem ca exista ceva diferente. Unele sunt evidente, altele sunt mai subtile. Lancia este perfect de acord cu aceasta realitate, fapt pentru care s-a aliat cu ELLE (daca sunteti femeie si nu stiti despre ce brand vorbesc, v-am pierdut deja) pentru a crea acest Ypsilon ELLE, pentru doamnele si domnisoarele stylish.

    Acum sa trecem la detaliile ce diferentiaza acest Ypsilon de restul “muritoarelor de rand”. Editia limitata Elle beneficiaza de o nuanta inefabila si o serie de accente cromate, amplasate pe diferite elemente de caroserie.

    Masinuta este vopsita intr-o nuanta roz metalizata, care beneficiaza de un lac deosebit, care ii confera un finisaj extrem de lucios. Jantele de 16 inch au fost vopsite ele in aceeasi nuanta, pentru a un look total asortat. Grila radiatorului, manerele usilor si bandourile laterale au fost cromate, iar bara spate a primit si ea un asemenea ornament cromat, pe langa cel prezent pe hayon.
     
    La interior, scaunele sunt imbracate in mov pe cand fetele de usi se prezinta in negru si alb si au detalii cromate. Tapiteria este de asemenea chic, cusaturile scaunelor fiind realizate cu fir alb. Nici consola centrala si nici ceasurile de bord nu au scapat de elementele cromate, pentru un aspect total desavarsit.

    Masina va fi dezvaluita la Frankfurt si va iesi pe piata europeana la inceptul anului viitor. Asa ca, fetelor, stati aproape!

    Vizualizari: 1452
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »