rss

Lamborghini a inregistrat numele "Deimos"

  1. 10/04/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Gallardo, Lamborghini, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini a inregistrat numele Deimos pentru a-si desemna un viitor model. Inspirata din mitologia greaca, denumirea ar putea fi utilizata pentru mult-asteptatul SUV sau pentru succesorul lui Gallardo.

    Informatiile publicate in urma cu doar o zi sunt acum completate cu un nou detaliu. Se pare ca producatorul auto a inregistrat deja un nume, ce are ca sursa de inspiratia mitologia greaca, si nu un derivat din universul taurilor de corida.

    "Deimos" este cunoscut in constiinta grecilor ca fiind fiul lui Ares, zeul razboiului, si al Afroditei, zeita frumusetii, si este sinonim cu expresia "“divinizarea terorii care dezlantuie razboiul".

    Momentan nu se cunosc informatii privind modelul care ar putea primi aceasta denumire, insa nu este exclus ca viitorul SUV sa figureze cu acest nume in listele Lamborghini.

    Un prototip a fost deja prezentat unui grup restrans de clienti fideli ai producatorului auto. Aceasta urmeaza a fi lansat oficial la Salonul Auto de la Beijing.

    Autoturismul va fi un SUV-Coupe, va avea dimensiuni similare cu cele ale lui Audi Q7 si va utiliza platforma mecanica a lui Porsche Cayenne si Volkswagen Touareg. Estetic vorbind, acesta va avea ca sursa de inspiratie conceptul Estoque.

    Vizualizari: 1677