rss

SUV-ul Lamborghini ar putea avea 600 CP

  1. 09/04/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Estoque, Lamborghini, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini continua proiectul care va da nastere unui SUV, casa auto invitand un grup restrans de clienti pentru a a putea vedea prototipul in avanpremiera. Cunoscut sub numele MLC Concept, aceasta va ar putea fi pus in miscare de un motor de 600 Cai Putere.

    Lamborghini a testat audienta cu portofele generoase in cadrul unui eveniment care a avut loc la New York. Conceptul care anunta viitorul SUV al casei auto va fi prezentat oficial lumii intregi cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

    Desi niciunul dintre invitati nu a publicat nicio imagine cu noua creatie Lambo, se pare ca liniile vor aminti de nisa SUV-urilor coupe, lansata odata cu introducerea pe piata a modelului BMW X6.

    In ceea ce priveste dimensiunile, acestea vor fi similare cu cele ale lui Audi Q7, SUV-ul botezat MLC urmand a fi construit pe platforma mecanica a lui Porsche Cayenne si Volkswagen Touareg.

    Din punct de vedere estetic, acesta va avea ca sursa de inspiratie conceptul Estoque, va beneficia de elemente realizate din fibra de carbon, un sistem de evacuare cu patru terminatii trapezoidale si jante din aliaj de 24 inch similare cu cele ale supercarului unicat Aventador J.

    Habitaclul va putea gazdui patru pasageri, consola centrala va porni de pe plansa de bord si se va termina pe bancheta din spate. Nu vor lipsi tapiteria din piele speciala, fibra de carbon si o gama variata optiuni de personalizare. Oglinzile retrovizoare vor fi inlocuite de camere video.

    Daca in materie de design exista destul de multe cunoscute, la capitolul motorizare lucrurile sunt inca neclare. Potrivit unor speculatii aparute in presa de specialitate, SUV-ul Lamborghini ar putea fi echipat cu un propulsor V10 de 5.2 litri, cu injectie directa, capabil sa produca nu mai putin de 600 CP.

    Vizualizari: 4164