rss

Kia pro cee'd, prima schita cu noua generatie

  1. 15/03/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia a publicat prima schita oficiala cu noua generatie pro cee'd. Coupe-ul preia liniile stilistice regasite pe varianta cu cinci usi si va fi prezentat publicului in toamna, la Salonul Auto de la Paris.

    Noul Kia pro cee'd se remarca prin liniile mai agresive si mai dinamice, cu un aspect frontal dominat de grila de tip "nas de tigru" si blocurile optice alungite. Schita prezinta o noua generatie mai sportiva, echipata cu jante cu diametru mare.

    Gama de motorizari va primi noile unitati 1.2 T-GDI benzina de 120 CP si 1.6 T-GDI, capabil sa dezvolte 185 CP. Din oferta producatorului auto vor face parte si propulsoarele 1.4 MPI de 100 CP si 1.6 GDI de 135 CP.

    Citeste si Noul Kia cee'd, in premiera la Geneva

    Noul Kia pro cee'd va beneficia noul sistem Flex Steer, care va permite conducatorului auto sa schimbe anumiti parametri care formeaza una din modalitatile de conducere Comfort, Normal si Sport.

    Kia va lansa noul model in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. Mai multe detalii vom afla pe masura ce ne apropiem de marele eveniment auto.

    Vizualizari: 1687