rss

Noul Kia cee'd, in premiera la Geneva

  1. 08/03/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, Kia
    Vezi toate fotografiile (7)

    Kia a lansat la Salonul Auto de la Geneva noul cee'd, alaturi de conceptele Kia Ray si Track'ster. Modelul este proiectat si fabricat in Europa, exclusiv pentru clientii europeni.

    Comparativ cu inlocuitorul sau, autoturismul a crescut in lungime si in inaltime, prezentand totodata linii mai fluide. Hatchback-ul vine cu un interior revizuit si materiale mai bune, precum si cu dispozitive de ultima generatie.

    Kia va oferi noul cee'd pe piata din Europa in compania a doua unitati pe benzina (1.4 MPI, 1.6 GDI) si doua dieseluri (1.4 WGT, 1.6 VGT), care au puteri cuprinse intre 90 şi 135 CP. Comparativ cu vechiul cee'd, consumul a fost redus in medie cu 4%.

    Oferit in premiera pe acest model, propulsorul de 1.6 litri GDI beneficiaza de cea mai noua tehnologie de injectie directa si produce 135 Cai Putere si un cuplu maxim de 165 Nm. Acesta este cuplat la o transmisie cu dublu ambreiaj. Motorul 1.6 litri VGT turbo diesel dezvolta 128 CP si un cuplu de 260 Nm.

    La alegerea pachetul EcoDynamics, care include sistemul Start/Stop, cauciucuri cu rezistenta redusa la rulare si sistemul de management al alternatorului (AMS), nivelul consumului scade la numai 3,7 litri/100 km si emisiile CO2 la 97 grame/km.

    Vizualizari: 2356