rss

Noul Kia Cee'd, primele imagini cu interiorul

  1. 16/02/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, Kia
    Vezi toate fotografiile (4)

    Dupa ce a publicat primele imagini cu exteriorul, Kia a revenit cu primele cadre care dezvaluie habitaclul noii generatii Cee'd. Modelul beneficiaza de noi materiale noi si un design mai atractiv.

    Modelul va fi prezentat oficial in luna martie, la Salonul Auto de la Geneva, si este mai lung si mai lat. De cealalta parte, noul Cee'd scade in inaltime, in timp ce ampatamentul ramane acelasi. Liniile stilistice poarta semnatura sefului de design Peter Schreyer.

    Aspectul premium este asigurat de o serie de elemente precum blocurile optice frontale cu lumini de zi cu tehnologie LED, detaliile cromate si logo-ul, care a fost mutat de pe grila radiatorului pe capota, pentru un plus de eleganta.

    Citeste si Kia cee'd, prima imagine cu noua generatie .

    Interiorul a fost puternic modificat, fiind utilizate materiale mai bune, iar liniile sunt mai clare si mai curate. Nici tehnologiile nu lipsesc, noul Kia Cee'd beneficiind de un sistem optional de infotainment, modern, cu touchscreen.

    Gama de motorizari nu a fost inca dezvaluita, insa este de asteptat ca noile unitati sa fie mai eficiente si mai putin poluante. Noul model va ajunge pe piata in vara acestui an, dupa debutul programat in primavara acestui an.

    Vizualizari: 1979